Hopp til innholdet

Saker vi er stolte av

Her presenterer vi noen av våre hjertesaker og prosjekter vi har gitt støtte til. Sammen skaper vi gode opplevelser.

Foto av hele staben i Sparebanken Narvik med gavesjekk på 7 millioner kroner

7 millioner kroner til aksjonen for operasjonsrobot på nye UNN Narvik

Det handler om å gjøre Narvik attraktivt og sikre befolkningen trygghet.

Røde Kors Finnsnes og Sparebanken Narvik

Finnsnes og Omegn Røde Kors Hjelpekorps

Sparebanken Narvik overrasket Finnsnes Røde Kors og Omegn Hjelpekorps med ny bil - etter søknad på Sparebanken Narvik Gavetildeling.

Ny idrettshall i Håkvik

2 millioner til flerbrukshall i Håkvik

Sparebanken Narvik er stolte over å bidra betydelig til en hall for trening og lek, og et tilbud til barn og ungdom både i organisert og uorganisert aktivitet - noe som gjør hverdagen enklere og gjør det enda mer attraktivt å bo i Håkvik.

Frivilligsentralen og Sparebanken Narvik

Sikrer driften av kafeen

Frivilligsentralens lokaler sto i fare for å miste et populært kafètilbud. Sparebanken Narvik ville bli med å sikre driften av det viktigste tilbudet, og overrakte en gave på 120 000 kroner i tre år fremover.

Korpshenger til Narvik Skolekorps

Ny korpshenger til Narvik Skolekorps

Narvik Skolekorps ønsket seg en korpshenger for å kunne transportere instrumentene sine på et sikkert og lettvint vis. Sparebanken Narvik kunne virkeliggjøre drømmen med et bidrag op 95 000 kroner.

Ny tråkkemaskin til Ankenes Skiklubb

Ny tråkkemaskin til Ankenes Skiklubb

Sparebanken Narvik tok halve regningen, og sikret at Ankenes Skiklubb kunne gå til innkjøp av en ny og bedre tråkkemaskin. Skiklubben gjør en fantastisk jobb for folk i området, og en slik investering halverer brukstiden for å gjøre samme jobb.

Sparebanken Narvik gir gavesjekk til Aakerbrygga på Botnhamn Ungdoms og Idrettslag

Aakerbryggas Venner

Sparebanken Narvik støttet Aakerbrygga på Botnhamn Ungdoms- og Idrettslag med 200 000 kroner for å bidra til å bevare og videreutvikle den lokale og regionale kystkulturen som Aakerbrygga representerer.

Mjølner Damelag sammen med Sparebanken Narvik

En halv million kroner til Mjølners damelag

Banken kunne overraske damelaget til Mjølner med en førjulsgave. Vi synes det er viktig å gi jenter og gutter like muligheter, og ønsket å bidra med et beløp øremerket damesatsningen. Vi ønsker lykke til i allnorsk 2. divisjon!

Dagfinn Eilertsen, May Cecilie Mikkelsen og Paul Carsten Holst støtter rosa sløyfe aksjonen

Rosa Sløyfe Aksjonen

I oktober måned er vi med å markere rosa måned for å vise solidaritet med brystkreftrammede, og retter fokus på brystkreftforeningen sitt viktige arbeid. Banken donerer også 10 000 kroner til denne viktige saken.

Barn som løper til inntekt for Ragnars Care Foundation

Barn hjelper barn

Hvert år løper hundrevis av barn gjennom Narvik sentrum for å samle inn penger til Ragnars Care Foundation. Et utrolig fint arrangement, der inntektene går til å hjelpe barn i utsatte deler av verden til en bedre og tryggere fremtid. Det er som alltid en glede for oss å få bidra.

Sparebanken Narvik støtter TV-aksjonen 2022

Leger uten grenser

NRK TV aksjonen 2022 går til Leger uten grenser sitt arbeid for å gi livreddende helsehjelp og medisiner til mennesker som trenger det mest. Tradisjonen tro stiller vi som tellebank, og bidro med kr. 50 000 kroner til det viktige formålet. Sammen redder vi liv.

Gjester hos Cafè Exit med gavesjekk fra Sparebanken Narvik

Cafè Exit 

Vi ønsker at alle skal ha like muligheter, føle seg inkludert, og ha en plass å møtes. Exit er en møteplass som sikrer nettopp dette for sine gjester. Vi heier på dere som gjør lokalsamfunnet inkluderende, trygt og meningsfylt, og donerte 50 000 kroner til Exit.

Rune Edvardsen, Omar Mekki og Tina Føre Frantzen

Sikrer 10 plasser til Guttas Campus

Sparebanken Narvik sikrer at læringscampen Guttas Campus etableres lokalt når den kommer til Nord-Norge for første gang i 2022, gjennom å kjøpe 10 plasser til 500 000 kroner.

Sparebanken Narvik med gave til beboere på Villa Solborg

Sommergave til Villa Solborg

Vi ville gjøre det litt hyggeligere for beboerne på eldrehjemmet Villa Solborg. I samarbeid med Jysk Narvik og Hageland fikk vi satt opp nye møbler og fine blomster på terrassene.

Elling Berntsen, Karen Enevoldsen,og  Bente Lundberg i Sparebanken Narvik sammen med Frode Sollie og frivillige i VU

Frivillighetens år - 120 000 kroner til de frivillige

Banken hadde 120-års jubileum i 2021, og 2022 var frivillighetens år. Det feiret vi med å gi en gave på 120 000 kr til de frivillige ildsjelene i Vinterfestuka som faktisk gjør det mulig å gjennomføre vinterfestivalen.

Ukrainas flagg

Banken støtter Røde Kors og Redd Barna

Vi donerer til sammen 240 000 kroner til det viktige arbeidet.

Røde Kors Hjelpekorps tester ut sin nye ATV

Overraskelse til Narvik Røde Kors Hjelpekorps

Sparebanken Narvik overrasker Narvik Røde Kors Hjelpekorps med 450 000 kroner til innkjøp av ny ATV.

Rune Mentzoni, Anett Kristensen, Mikael Falch Hope, Cato Kristensen og Elling Berntsen holder opp puslespillet som viser 1 million kroner

Puslet seg frem til 1 million kroner

Banken overrasket Narvik Turnforening med en gave på 1 million kroner i forbindelse med bygging av den nye turnhallen ved Narvik Ungdomsskole.

VM Alpint 2027

Millionstøtte til Junior-VM i alpint

Sparebanken Narvik og Sparebank 1 Nord-Norge støtte junior-VM i alpint med 2,5 millioner kroner.

Bjerkvik idrettsforening

Banken ga en million til Bjerkvik Idrettsforening

Sparebanken Narvik har valgt å gi en million kroner til ski- og skiskyttergruppene i Bjerkvik IF. Pengene kommer hele regionen til nytte da de skal benyttes til å kjøpe ny tråkkemaskin.