Hopp til innholdet
Klaus-Arne Olsen og Øyvind Løkstad fra Målsel skytterlag foran innendørs skytebane
06. november 2022
Nyhet

Treffer blinken hos Malselv Skytterlag

Målselv Skytterlag var en av de mange gode søkerne under bankens årlige gavetildeling, og får tildelt 200 000 kroner til å modernisere anlegget.

Med topp moderne elektronikk skal Målselv Skytterlag på Bardufoss modernisere sin innendørs skytebane:
Vi ønsket oss ei oppgradering av anlegget. Da vi fikk støtte til det fra Sparebanken Narvik, ble jeg nesten målløs. Jeg holdt på å kjøre i grøfta, sier Klaus-Arne Olsen, sponsoransvarlig i skytterlaget.

Olsen beskriver at de ikke er vant med at sponsorer "strør" penger rundt skyttersporten, og er svært takknemlig for bidraget. Skytterlaget har nærmere 200 medlemmer, og håper rekrutteringsarbeidet kan bli enda lettere med et anlegg som krever mindre vedlikehold. 

Skyttersporten har vært en kulturbærer i Målselv siden 1862. Da er det godt å være med å bidra for en sport som favner så bredt i samfunnet, sier teamleder for personmarkedet i Midt-Troms, Gjermund Hol.

Sparebanken Narvik etablerte seg i Midt-Troms sommeren 2019. Vi skal være en aktør med lokal tilstedeværelse, og skytterlaget ble prioritert siden de skaper gode opplevelser for flere aldersgrupper.

For Øyvind Løkstad, leder av Målselv skytterlag, var nyheten om tilskuddet svært gledelig:

Nå har vi et moderne anlegg vi kan stole på og som er mye mindre kravstort på vedlikehold enn det gamle som vi hadde. - I et driftsperspektiv er dette som natt og dag, men du blir ikke en bedre skytter på slike skiver, ler Øyvind Løkstad.

For Sparebanken Narvik var søknaden vi fikk fra Målselv skytterlag en av mange gode vi fikk inn. Gjennom vår visjon, Sammen Skaper vi Gode Opplevelser, er vi opptatt av å opprettholde og utvikle en attraktiv region gjennom et variert fritidstilbud, kulturarrangement og gode oppvekstsvilkår. På denne måten kan vi som samfunnsaktør være en drivkraft for vekst og utvikling i ditt lokalmiljø.