Hvorfor bør du velge oss?

For oss er hver enkelt kunde viktig. Vi ønsker å være med deg hele livet og være en støttespiller for små og store økonomiske valg. Vi hjelper deg å realisere dine planer og mål. Våre dyktige rådgivere har lokalkunnskap og kan tilby personlig økonomisk rådgivning. Vi skal være en bank du kan stole på - både i dag og i fremtiden!
  • Personlig rådgivning
  • Alle produkter du trenger
  • En bank der du bor
Ja, jeg vil bli kunde (krever BankID)
Det Fjerde Hjørnet og Sparebanken Narvik

Kontakt oss

Åpningstider Kundesenter:

Telefon: (+47) 769 11 100

Mandag - Fredag 07:00 - 23:00
Lørdag - Søndag 09:00 - 23:00

Anita Heim med kunde i Sparebanken Narvik. Foto.

Hva sier kundene om oss?

Ingenting gleder oss mer enn fornøyde kunder. Her deler noen av våre kunder sine erfaringer.

Sammen skaper vi gode opplevelser

I 120 år har vi drevet bank i Narvikregionen. Vår historie viser at vi har alltid vært opptatt av, og drevet etter bærekraftige prinsipper. Verdiene vi skaper sammen med kundene blir gitt tilbake til lokalsamfunnet med et mål om å skape inkludering, mangfold og livskraftige samfunn. 

Vi hjelper deg som kunde med penger til å oppfylle små og store drømmer. Fra bilen du bare må ha, til drømmehuset ditt og hytta på fjellet. Når banken går godt sørger vi for at pengene blir igjen i lokalsamfunnet. Dette gjør vi gjennom å dele overskuddet til gode formål, og vi tilfører vekst og utvikling til næringslivet via Forte Narvik. 

Så tusen takk til kundene våre som gjør det mulig. Til de som sammen med oss i banken, fortsatt vil gjøre regionen enda mer attraktiv. For oss som bor her, for de som besøker oss, og for nye innbyggere. 
Idrettsutøvere sponset av Sparebanken Narvik

Samarbeid

Vi spiller på lag med store og små idrettsutøvere, er lokomotivpartner for byens største folkefest, Vinterfestuka, og samarbeider med arrangementer og kulturtilbud som gjør det attraktivt å bo og vokse opp i våre markedsområder.
Forte Narvik investeringsprosjekter

Forte Narvik

Stiftelsen Forte Narvik, etablert av Sparebanken Narvik, bidrar til arbeidsplasser og bolyst ved investering i reiseliv, teknologi og byutvikling. På denne måten sikrer vi lokalt eierskap og verdiskaping til glede for byens innbyggere og turister. 
Ansatte i Sparebanken Narvik med gave

Gavefondet

Våre kunder gjør det også mulig å gi ut gaver som betyr noe for oss som bor her. Slik som stupetårnet i Ornesvika, det nye flygelet til Narvik Kulturhus, og søknaden om Alpin VM.