Hopp til innholdet
Ansatte i Sparebanken Narvik jubler i alpinanlegget
30. mars 2022

Alle i banken får "frivillig-fri"

Med et potensielt alpin-VM i sikte har banken nok en gang valgt å gi alle ansatte fri med lønn for å bidra under Norgesmesterskapet i Narvik 30.mars - 5. april 2022.

Dette er enormt viktig for Narvik. Lykkes vi med arrangementene vi har nå vil sjansene for å få VM hit i fremtiden være veldig store. Da må alle i Narvik-samfunnet bidra.

Det sier teamleder for bedriftsmarked i banken, Stein Trygve Bergland, som altså heller vil se sine ansatte i bakken enn på jobb under VM.

Stein Trygve Bergland, Hugo Skog og PH Larsen i Sparebanken Narvik som frivillige under Norgesmesterskapet. 

VM-general Erik Plener er overlykkelig over at banken bidrar:

- For å spissformulere det litt. Klarer vi ikke å levere på arrangementene nå blir det vanskelig å få senior-VM. Klarer vi derimot å levere vil sjansene være veldig, veldig store, sier han.

Han mener at både det offentlige og næringslivet må vise raushet.

En krone spart er en krone tjent. Så alle bidrag vil monne. Vi kommer går bredt ut til næringslivet, med pakker som passer både for små og store bedrifter. Ringvirkningene av en suksess vil være formidable. Men det innebærer at alle blir med og løfter i lag, sier Plener.
Toril Larsen i Sparebanken Narvik bidrar også som frivillig under NM.

Toril Larsen er autorisert finansiell rådgiver hos oss – og en del av frivillig-mannskapet til Narvik Slalåmklubb.

Det blir utrolig artig å få med flere fra banken til å bidra. Og for min egen del betyr tilbudet at jeg kan være med hele tiden, sier Larsen.

Som durkdreven frivillig oppfordrer hun byens bedrifter til å bidra på samme måte som banken.

Å bruke sine ansatte som frivillige vil kunne være en god ting. De ansatte bygger nettverk og får kompetanse rundt det å arrangere store ting. I tillegg bidrar man jo til vekst i hele Narvik-regionen ved å bidra, sier Larsen.
Sparebanken Narvik valgte for første gang å gi de ansatte "frivillig-fri" under jr-VM i 2020.