Hopp til innholdet
Små barn venter på gulvet på en flyplass
Reiseforsikring

SmartDelay+

Få plass på lounge hvis flyet ditt blir forsinket. 

Når flyforsinkelser oppstår, tilbyr SmartDelay+ en unik løsning. Tilleggstjenesten er inkludert i Reise PlussUNG, og Eika Pluss, og tilbyr gratis adgang til flyplasslounge hvis flyet ditt er forsinket over en time.

Med SmartDelay+ blir ventetiden en anledning til å slappe av i stedet for å stresse. Du og inntil fire medreisende får tilgang til komfort, mat og drikke, og Wi-Fi i en rolig lounge.

Når du registrerer reisen kan du også huke av om du vil bruke AirHelp. AirHelp fungerer slik at om flyet ditt blir kansellert søker SmartDelay+ automatisk om kompensasjon for deg inntil 600 euro med en serviceavgift på 35 % av kompensasjonen.

For å nyte godt av SmartDelay+, må reisen registreres senest to timer før avreise. Registreringen sikrer at du kan benytte deg av fordelene hvis det oppstår en forsinkelse på 60 minutter eller mer. SmartDelay+ gjelder ikke for kansellerte flyvninger.

SmartDelay+  viser hvordan vi setter kunden i fokus, der din tid og komfort står i fokus, selv når reisen tar en uventet vending. Velg SmartDelay+ for ro i sinnet – fordi din reisetid er verdifull, selv når ting ikke går som planlagt.

Flyet mitt er forsinket – hva nå?

Hvis du har registrert reisen din og flyet ditt blir mer enn en time forsinket får du en kupong på SMS som gir deg tilgang til lounge.

Den som har registrert reisen får alle kupongene for reisefølget.

Hvis det ikke er lounge på avreiseflyplassen din, vil du få en SMS om utbetaling via Paypal i stedet. Etter det sender PayPal deg instruksjoner for hva du må gjøre for å få pengene utbetalt. Den som registrerte reisen får pengene for hele reisefølget.

Gratis lounge hvis flyet ditt blir forsinket

Nå inkluderer Reise Pluss, UNG og Eika Pluss-forsikringene våre tjenesten SmartDelay+, som gir deg tilgang til en lounge på flyplassen hvis flyet ditt blir mer enn 1 time forsinket. 

Spørsmål og svar

Ja, du må registrere barn som er med på reisen. Hver enkelt lounge har egne retningslinjer i forhold til om barn har tilgang. Du kan lese om loungen på flyplassen du skal reise fra på disse nettsidene (ekstern lenke).
Du kan registrere reisen din på disse nettsidene til SmartDelay(ekstern lenke).
SmartDelay+ gjelder for alle flyselskaper som gir oppdatert informasjon når det skjer forsinkelser. Unntaket er charterselskap som for eksempel Ving, TUI og Apollo.

Forsikret fra du går ut døren

Reiseforsikringen gjelder fra du går hjemmefra til du er tilbake igjen hjemme. Du er sikret på alt fra en raskt tur på butikken, til en lengre tur til eksotiske strøk.