Hopp til innholdet

Hva dekker ATV-forsikringen?

ATVer er kjøretøy som gjerne brukes i røft terreng, så pass på å velge forsikringen som dekker ditt behov. Vi tilbyr tre ulike dekninger.

Ansvarsforsikringen dekker ikke skader på ATVen din og er den billigste forsikringen. Hvis du vil dekke skader på egen ATV må du ha kaskoforsikring.

Visste du at?

I Norge kan du kjøre ATV fra du er 16 år hvis du har sertifikat på traktor og firhjulingen har en maksfart på 40 km/t.

Spørsmål og svar om ATV-forsikring

Ansvarsforsikring: Dette er minstekravsforsikringen du må ha i Norge. Den dekker skader du påfører andre personer eller eiendommen deres.
Delkasko: Denne forsikringen inkluderer ansvar, tyveri, brann og redning fra vei. Redning fra terreng dekkes ikke.
Kasko: Dette er vår beste forsikring som inkluderer både ansvar og delkasko, i tillegg tilk skader på din egen ATV, uavhengig av om det er din feil at skaden har skjedd. Det kan for eksempel være etter kollisjon, utforkjøring, velting osv.
Ja, i Norge er det påkrevd med ansvarsforsikring for alle registrerte motoriserte kjøretøy, inkludert ATV (All Terrain Vehicle). Denne forsikringen skal dekke skader som du forårsaker på andre personer eller eiendelene deres med kjøretøyet.
Hvis du kjører uten gyldig forsikring, kan det få alvorlige konsekvenser, som bøter eller i verste fall fengselsstraff. Det kan også bli svært kostbart for deg hvis du forårsaker en ulykke uten å ha forsikring.