Gjermind, Vivian, Heidi, Sandra og Ole-Kristian med bursdagshatt og ballonger.
Gjermund Hol, Heidi Møller Pedersen, Vivian Skjellstad, Sandra Iversen og Ole-Kristian Valstad i Sparebanken Narvik

Feirer fire fantastiske år i Midt-Troms - Vi har kommet for å bli

Gjermund Hol, Heidi Møller Pedersen og Anita Heim var med å starte Sparebanken Narvik sin avdeling i Midt-Troms for fire år siden. Satsningen har blitt svært godt tatt imot av kundene, som ser ut til å verdsette en bank med lokal forankring og fokus på personlig kundepleie.
- Vi har fått svært gode tilbakemeldinger fra kundene som har valgt oss som bank. Selv om teknologien utvikler seg raskere enn noen gang, tror vi det å snakke med folk ikke vil gå av moten, sier Gjermund Hol, leder for privatmarkedet i Midt-Troms. 

I 2022 fikk lokalkontoret Vivian Skjellstad med på laget, mens Sandra Iversen og Ole-Kristian Valstad startet våren 2023. 

- Jeg er stolt over det vi har fått til. Banken er i vekst og flere velger å bli kunde hos oss. Jeg vil takke alle som har gitt oss tillitt, spesielt kundene for det er de som er grunnen til at vi er her, fortsetter Hol.

Som en lokalt forankret bank kommer de gode resultatene mange interessenter til gode: kundene, næringslivet, fellesskapet og samfunnet som banken er en del av. 

- Da vi etablerte oss her sa vi at vi ville utgjøre en forskjell for lokalsamfunnet, og det føler jeg vi har klart så langt, sier Heidi Møller Pedersen. 

Bildekollasj fra bankens samfunnsengasjement i Midt-Troms
Samfunnsengasjert: Banken har engasjert seg i flere lokale prosjekter, både gjennom å arrangere kundekvelder, gavetildelinger, og involvering i nærings- og samfunnsutviklingen.

Ønsker du en prat med en av våre rådgivere?

De ansatte ved Midt-Troms avdelingen til Sparebanken Narvik

Bli kjent med oss

Vi hjelper deg å realisere dine planer og mål 
Gjengen på Finnsnes

Etablert oss på Finnsnes

Sparebanken Narvik har ansatt fire nye rådgivere på Finnsnes og opphever «bank-monopolet» i Midt-Troms.