Nesten 170 lag var superfornøyde med turneringen, kjempeheldige med været og ikke minst veldig glade for å ha deltatt på verdens største Tacoparty.

Personlig synes jeg det var spesielt hyggelig at fylkesrådslederen i Nordland, Tomas Norvoll, beskriver Funn Cup som et Norway Cup i miniatyr. Når han i tillegg vil anbefale Funn Cup til alle han kjenner, da sier vi vel blåst Frank Andersen og co.

For meg er dette et bevis på at: Vi får det til – hvis vi vil.

For to uker siden kom 3600 cruiseturister til Narvik med cruiseskipet MV Empress og via fly til Evenes. Cruise Narvik, med Grete Parker i spissen, godt hjulpet av Visit Narvik og andre aktører gjennomførte for første gang denne enorme operasjonen med godt resultat. Tilbakemeldingen fra turistene var bra, selv om vi ser at vi kan bli enda bedre på å legge til rette for at de som kommer til regionen får en enda bedre opplevelse.  At de som har samarbeidet om snuoperasjonen klarte å gjennomføre dette med under to måneders planlegging er helt fantastisk. Slike besøk har stor betydning for Narvik, for Evenes Flyplass og for næringslivet i hele regionen.

På førstkommende er lørdag MV Empress tilbake i Narvik med 3600 nye cruiseturister og ny snuoperasjon.

Igjen er dette et bevis på at: Vi får det til – hvis vi vil.

Nå til helgen er det ny Byfest i Narvik. For fjerde gang inviteres det til folkefest for alle i regionen. Byfesten er et spleiselag mellom det lokale næringslivet, der mange av aktivitetene i all hovedsak er gratis for publikum. Jeg håper selvsagt at mange benytter anledningen å støtte opp om Rune Dahl og de som tar initiativet til å planlegge og å gjennomføre festen – det fortjener de.

I helgen kan vi atter en gang bevise at: Vi får det til – hvis vi vil.

Med vennlig hilsen

100 %  Elling