Vi fokuserer utelukkende på vårt markedsområde når gaver og sponsoravtaler skal fordeles. Vi syns det er ryddig.

 

- Fordi vi i Sparebanken Narvik lever i, av og for Narvikregionen.

 

Gjennom flere undersøkelser får vi tilbakemelding om at kundene setter stor pris på våre ansatte og den innsatsen vi gjør lokalt. For oss som jobber i banken er dette en viktig motivasjon som gir oss arbeidsglede i hverdagen.

Når jeg får tilbakemelding om at våre bedriftskunder setter pris på at de kan en samtale med en rådgiver i banken som ser dem i hverdagen og som kan bidra med gode råd og anbefalinger, blir jeg stolt over at mange sier at vi utgjør en forskjell. For meg var det spesielt å være på besøk hos en av våre bedriftskunder som kunne feire 100 års jubileum og at vi hadde vært bankforbindelsen hele tiden.

Jeg opplever at «kortreiste» råd fra kompetente rådgivere som er på fornavn med sine kunder blir mer og mer viktig når det skal tas økonomiske beslutninger i hverdagen. Vi er opptatt av vi sammen med deg skal skape gode opplevelser og riktige valg.

- For oss i Sparebanken Narvik er det ett budskap som er viktig å få frem:

Når du er kunde hos oss, så bidrar du til å gjøre den fantastiske Narvikregionen enda mer attraktiv. For oss som bor her allerede, for de som besøker oss, og for nye innbyggere.   

Takk for at den innsatsen DU gjør ved å bruke oss som DIN bank. Uten DEG hadde det ikke vært mulig.