Først og fremst, all ære til dere som har jobbet beinhardt i mange år for å få VM-søknaden på plass. Dere har gjort en formidabel jobb som betyr mer enn jeg tror vi aner akkurat nå. Dere har på en fantastisk måte klart å få hele Nord-Norge til å gi sin støtte. Og det er jo bare rått at landsdelen, kanskje for aller første gang, er helt enig om en sak. Vårt slagord 100% Narvikregion kan omskrives til 100% Nord-Norge i dette tilfellet.

Vårt bidrag i denne prosessen har først og fremst vært gjennom Forte Narvik. Gjennom å tilføre dem betydelige midler har de bidratt til utvikling av Narvikfjellet, til glede for dagens brukere, og forhåpentligvis til glede for verdenseliten i alpint i 2027.

Åpningen av Hålogalandsbrua knytter regionen enda tettere sammen, og gir oss alle muligheter til å skape enda flere felles aktiviteter, samtidig som det blir lettere å etablere en felles bo- og arbeidsregion. Det gleder meg at næringslivet i Bjerkvik allerede har merket positive effekter av brua. Veien til en Bjerkviking på Det Lille Kjøkken har aldri vært kortere.

I desember lanserte vi Lokalverdi.no

Nå gjør vi det enklere enn noen gang å samle inn penger til nye ideer og prosjekter i lokalmiljøet vårt. Sammen fremmer vi gode gjerninger, dugnadsånd og lokal patriotisme. Ankenes Skiklubb, Team Rynkeby Arctic og TNT har allerede brukt lokalverdi og samlet inn over 45.000 kr til sine gode formål.

I banken sier vi at vi lever i, av og for lokalsamfunnet.  

Og det mener vi virkelig. Hadde det ikke vært for at dere er kunder hos oss hadde vi ikke kunnet bidra i lokalsamfunnet på samme måte. Så tusen takk alle sammen. Jeg vil benytte anledningen å ønske alle våre kunder en riktig.

God jul og et godt nytt år.