Vårt kundeløfte til deg som kunde i Sparebanken Narvik er:

  • Vi skal ha regionens mest fornøyde kunder
  • Vi skal være best på kundeopplevelse og personlig rådgivning
  • Vi skal levere på helhetlig økonomisk rådgivning

Sparebanken Narvik satser derfor på å utvikle bankens kompetanse og kraft slik at vi evner å være en god personlig samtalepartner og rådgiver for deg som kunde. Ved våre kontorer i Narvik, Bjerkvik og Kjøpsvik har vi mange dyktige og motiverte medarbeidere som i sum gjør meg trygg på at vårt valg om å være nær, offensiv og kompetent vil bli det riktige for deg som kunde.

Som du sikkert har fått med deg har medias søkelys vært på banknæringen i disse dager. Spesielt er det mye fokus på tjenestetilbudet ut til deg som kunde og hvor de fysiske kontorene legges ned hos enkelte banker.

Sparebanken Narvik merker selvfølgelig også at flere av våre kunder bruker digitale banktjenester i daglig bruk av banken. Vi tror at dette er en positiv utvikling der du som kunde selv kan bestemme når du ønsker å «besøke» banken. Dette tror jeg fortsatt vil forsterke seg framover, da bruk av teknologi blir en enda større del av hverdagen for mange – uavhengig av alder og bosted.

Vi vet også at et stort flertall av kundene fortsatt ønsker en samtale med sin lokale rådgiver når det er snakk om større økonomiske beslutninger som har stor betydning, som kjøp av eiendom eller vurderinger rundt pensjon.

Som en lokal bank er vi i Sparebanken Narvik veldig opptatte av at når du har behov for å møte banken ansikt til ansikt, så skal vi være der for deg. Det er en verdi som står sterkt i vårt løfte til deg som kunde.

Min oppfordring er derfor at du som kunde hos lokalbanken Sparebanken Narvik tar kontakt med oss slik at vi sammen med deg får testet ut om vi er i stand til å innfri vårt kundeløfte.

Jeg tror du vil bli positivt overrasket over kompetansen og entusiasmen du finner hos alle våre medarbeidere – vi kan faktisk utgjøre en forskjell for deg i hverdagen.