Sparebanken Narvik hadde i 2016 et økonomisk resultat som er et av de beste i bankens historie. Noe av årsaken til dette ligger i at vi har fått mange nye kunder.  Det gledelige er at flere av disse kundene har kommet til oss fordi mange av dere som allerede er kunder har anbefalt venner, familie og andre kjente å bruke oss. For oss er fornøyde kunder den beste motivasjon vi kan få i hverdagen.

God kundeservice handler om mer enn bare å være tilgjengelig og yte rask service. Det handler like mye om å sette seg inn i kundenes behov, og gi god rådgivning basert på relevante produkter med nytteverdi for kundene.

Vi har fortsatt en ledende posisjon lokalt, selv om vi opplever at andre gjerne vil utfordre oss. For oss er det uansett viktig å være en godt forankret lokalbank, som tør og vil satse langsiktig sammen med kundene og lokalsamfunnet. 

Det at vi valgte å investere i nytt samfunnsbygg på Det 4. Hjørnet i Narvik, har gitt et viktig løft for Narvik som regionssenter. Allerede nå snakkes det om tiden før og etter at bygget kom på torvet i Narvik.

Mye av det som skjer rundt oss, kommer som en konsekvens av at banken har satset aktivt på næringsutvikling. Her har Forte Narvik vært et viktig verktøy for oss. Narvikfjellet har aldri hatt bedre kvalitet enn i dag, og Polar Park i Bardu har blitt et reiselivsprodukt i verdensklasse.

NM i alpint vil sette regionen på norgeskartet på en positiv måte, samtidig som vi selvsagt håper på at dette bare en forsmak på et alpin-VM i Nord-Norge i 2025. Et mesterskap som ikke bare alle våre dyktige medarbeidere ønsker til Nord-Norge, men som hele Nord-Norge stiller seg bak.

Vi mener at et alpin-VM er noe vi bare kan få til dersom vi gjør det sammen. Får vi det til, vil det være et konkret bevis på at vi kan lykkes gjennom konkrete samhandlinger  - hvis vi vil.

Takk til alle dere som er kunder i banken.