Gjermund Hol

Leder privatmarked Midt-Troms

Gjermund startet sin utdanning og arbeidsvirke i Forsvaret gjennom 10 år og har også utdannelse som diplomøkonom innen bank og finans fra BI. Han har totalt arbeidet 17 år for bank i Midt-Troms som rådgiver, filialsjef og med områdeansvar innen personmarked. I tillegg har han tatt stor del i aktivitet og idrettsadministrasjon på lokalt, regionalt og nasjonalt nivå - og han sitter som Visepresident i Norges Skiskytterforbund.
Gjermund Hol Sparebanken Narvik

Heidi Møller Pedersen

Autorisert finansiell rådgiver

Heidi har lang erfaring med mennesker og rådgivning. Hun ble autorisert finansiell rådgiver i Sparebanken Narvik, og er svært glad for å få bidra til helhetlige og gode løsninger for våre kunder. Hun har bodd i Midt-Tromsregionen hele sitt liv, og kjenner mulighetene og området svært godt.

Heidi Møller Pedersen

 

Vivian Skjellstad

Finansiell rådgiver

Vivian har allsidig arbeidserfaring, blant annet fra regnskap, økonomi, helse og omsorg. Før hun startet i Sparebanken Narvik i 2022 jobbet hun med bedriftskunder for Sparebank1 Regnskapshuset Nord-Norge. Hun er ei engasjert dame med et stort hjerte for Midt-Troms regione

Vivian Skjellstad med kunde

Sandra Iversen

Finansiell rådgiver

Sandra er 30 år, bor i Sørreisa og har tidligere arbeidserfaring fra blant annet Danske Bank. Hun er genuint opptatt av personlig økonomi og kundetilfredshet, og ble med på laget vårt i 2023.

Sandra Iversen

Ole Kristian Valstad
Bedriftsrådgiver

Ole-Kristian flyttet nordover med familien våren 2023, og har en samboer som er vokst opp i Midt-Troms. Han har over 14 år med erfaring fra bank som finansiell rådgiver, samt fagansvar for sparing og plassering. De siste 6 årene har han jobbet i Selbu Sparebank som bedriftsrådgiver, før han startet hos oss i Sparebanken Narvik. 

Ole-Kristian Valstad
Ønsker du en prat med oss? Book et møte rett i kalenderen til en av våre rådgivere via knappen nedenfor.