"Vi opplever at mange som skal sette i gang oppussing, renovering og byggeprosjekter ikke aner hvor de skal starte. Med lang erfaring innen dette, kan vi tilby hjelp til å komme i gang med prosessen gjennom hjemmebesøk og anbefalinger før oppstart," sier Mats Arnøy, daglig leder hos Lindahl Fargehandel.

Mats jobber utrettelig med å skape Lindahl til å være en lokal fargehandel som vises i lokalmiljøet, både på grunn av sin faglige styrke, men også være deltakende i lokalidrett og generelt samfunnsengasjement i Narvik. Mats sin store styrke er at han har et stort nettverk i bransjen, og finner fort en løsning på problemene du måtte ha. 

Vi har godt samarbeid med håndverkere, og er behjelpelig med å framskaffe de riktige tilbud på utførelse av jobben. 

Mange ønsker å gjøre jobben selv, men vet for eksempel ikke hvordan man sparkler. Eivind kan hjelpe med å sette deg i gang, samt følge opp for å se at du faktisk har fått dette til. 

Eivind har jobbet som maler i over 25 år, og er i dag din trygghet i butikken hvis du skal starte et prosjekt selv. Eivind har et fantastisk godt øye for interiør og hjelper deg gjerne med fargesetting av huset ditt også. 

Lindahl tilbyr kompetanse innen sitt sortiment, som er:

  • Alt fra avrettingsmasse til parkett/laminat/gulvbelegg
  • Sparkel til tapet og malingsbehandling på vegger og tak
  • Solskjerming, inne og ute
  • Myggnett
  • Gardiner
  • Vegg til veggtepper eller avpassede tepper i den størrelse du måtte ønske

"Vi ønsker å være der våre kunder er, både for å hjelpe til å planlegge ditt prosjekt, gi deg tilbud på materiell og arbeid," avslutter Mats. 

Sparebanken Narvik er stolte av å samarbeide med Lindahl, og kan tilby eksklusive rabatter og ekstra interiørveiledning til boliglånskunder. Ta kontakt med din rådgiver i banken og spør om et Stilig Boliglån.