Du kan benytte de 3 timene til følgende muligheter:

  • Interiør, farge- og materialveiledning med interiørdesigner Cathrine S. Pettersen
  • Teknisk befaring i boligen din, starthjelp og veiledning til utføring av prosjekter, og oppmåling av gulv, gardiner og solskjerming fra Lindahl Fargehandel

Først avklares det med Mats hos Lindahl Fargehandel hvilken type bolig det er snakk om, og om det er mest hensiktsmessig å ha møtet i boligen, i banken eller hos Lindahl Fargehandel.

Deretter avklares det et tidspunkt hvor den rette til akkurat ditt prosjekt er til disposisjon i inntil 3 timer. 

Da snakker dere om planene for boligen, hva som ønskes endret, eventuelle farger og møbler det skal tas hensyn til. Valg av farger er personlig og subjektivt, men Cathrine fra Cdesign kan veilede og bidra til å finne frem til gode kombinasjoner som harmonerer med helheten. Føler du deg usikker på hva du liker og hvordan du vil ha det i hjemmet ditt, kan hun via moodboards bidra til å finne ut hva som blir riktig for deg. Vet du allerede hvordan du vil ha det, men trenger starthjelp for å komme i gang med det praktiske, så kan Mats eller Eivind fra Lindahl komme hjem til deg på befaring og gi deg tips og råd.

Dersom det er behov for ytterligere hjelp til planløsning, 3D-visualisering, møblerings- og belysningsplan eller lignende, kan Cathrine bookes direkte via Cdesign AS.