Under det interne arrangementet hadde vi fem "sparehubber" for de ansatte:

18 år og myndig

Den dagen man fyller 18 er man myndig – og plutselig i førersetet når det gjelder sin egen økonomi. Vi inviterer deg som fyller 18 til et rådgivermøte i banken der vi sammen snakker mer om økonomi, sparing, og forsikringer slik at du kan ta gode valg i forhold til dine penger og din økonomi.


Pengeteori med sparesjef PH Larsen

PH med flygelue
Sparesjef PH har gitt oss faglig påfyll relatert til fond og aksjesparing. Hvis du gjettet at symbolikken bak hodeplagget er "skyhøy avkastning" er du god. Som du ser på resten av antrekket innebærer dette at man også må tørre å våge noe. Skal du oppnå høyere verdistigning enn det du kan oppnå ved å sette pengene i banken, må du også være villig til å ta på deg høyere risiko, tenke langsiktig, og å være tro mot sparingen. Først da blir sparing verdens beste ide.
 
Book en spareprat med din rådgiver.

Trenger du å dra til Galtvort for å få penger til å vokse?

Andreas utkledd som Harry Potter
Nei, selvom det kan virke litt magisk kan man som nevnt ovenfor starte fondssparing for å se pengene vokse. I Smartspar kan du spare i fond helt uten forhåndskunnskaper. Appen vår gir deg råd om hvilket fond du bør spare i, basert på hvor lenge du vil spare og hva som er viktig for deg. 

Ta med deg venner eller kollegaer på kundekveld

Stein Trygve og Karen på vannscooter med sparegriser
Det kan være mer motiverende å spare hvis man har et felles mål, eller om noen holder deg ansvarlig. Hvorfor ikke ta med deg guttaboys, symøtejentene, idrettslaget, kollegaer eller andre du omgåes med i hverdagen på en sparekveld i banken? 

Mer informasjon om dette kommer. 

Hva er din pensjonsdrøm?

Tonje har presentasjon om pensjon i Hawaii klær
Har du store planer for hva du skal gjøre som pensjonist? Hvis du så videoen på vår Facebookside fikk du sikkert med deg at vi har også drømmer for fremtiden. For de aller fleste blir pensjonen fra folketrygden bare halvparten av den lønna du har når du er i arbeid. Ønsker du mer penger enn det, må du spare selv. Jo tidligere du begynner å spare, desto mindre trenger du å sette av i måneden i det lange løp. Men det er heller ikke for sent å begynne i senere alder, du må bare spare litt mer hver måned fordi sparehorisonten er kortere. 

 

#iSparebankenNarvik er vårt nye konsept rundt hva som skjer i banken og bak kulissene. Her kan du følge med videre på hva som skjer og lære mer om vår hverdag.Enten du sparer til pensjon, eller bare sparer for å spare, er fondssparing langsiktig sparing. Historisk sett har sparing i aksjefond gitt mer igjen enn om du sparer på en bankkonto. Historisk avkastning er ingen garanti for framtidig avkastning. Framtidig avkastning vil bl.a. avhenge av markedsutviklingen, forvalters dyktighet, verdipapirfondets risiko, samt kostnader ved tegning, forvaltning og innløsning. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap.