Vi tok kontakt med noen av våre samarbeidspartnere for å se hva man kan finne på i nærområdet i sommer, og har samlet våre topp fem aktiviteter for både store og små.

1. Arctic Kids - skap en minnerik sommer med barna

Barn på stranda med SUP

Foto: Michael Ulriksen / Visit Narvik

Dato: fra 1. juli
Pris: fra kr. 100

Arctic Kids er et konsept som byr på et mangfold av spennende og lærerike opplevelser for barn og barnefamilier i alderen 6 til 16 år. Årets sommerfestival, Arctic Kids Beachcamp, finner sted i Skjomen, med ulike tema hver helg fra 9. juli - 8. august. Festivalen inneholder aktiviteter som:

  • Trampoline i vann
  • SUP
  • Kano
  • "Water walking balloons"
  • Servering av Arctic Kids Meny
  • Avslapningssone med benker, bord og strandmusikk.

Det blir i tillegg arrangert kule aktiviteter fra Bardu i sør, til Kjøpsvik i nord, inkludert grottevandring, samisk kulturforståelse, lek med lammene på Moski gård, barnas sykkelonsdag, familieyoga og mer i løpet av sommeren! 

Se program og billetter her
Finn ut mer om Arctic Kids Beachcamp

2. Toppremien - vinn 100.000 kroner kun ved å delta

Jente som ser ut utsikten over fjell

Dato: 13. juli - 15. august
Pris: kr. 600

Toppremien er først og fremst en glimrende anledning for hele familien til å komme seg ut på fjell og i friluft. Løypa er overkommelig for alle, også de som ikke trener masse eller er litt redd for luftige fjelltopper. Her kan du ta med både barn og besteforeldre. Turen vil uansett gi deg en spektakulær turopplevelse med utsikt over hele Sørreisa og indre deler av Senja. Det beste med turen er at ALLE har like stor sjanse til å vinne Toppremien på mellom 50 000 og 100 000 kroner kun ved å delta. 

Toppremien arrangeres lørdag 14. august.

Mosjonsklassen vil gå fra 13. juli til 13. august, med egenregistrering av tid, for å forhindre store ansamlinger av folk. 

Finn ut mer om turen fra fjell til fjell

3. Sommerkvelder på golfbanen i Skjomen

Barn og dame på golfbanen

Hva med golf i midnattsolen i vakre Skjomen? 

Golfbanen i Skjomen er kjent for et jovialt miljø og et av landets mest spektakulære mesterskapsbaner. Enten du er nybegynner eller mer erfaren kan banen by på noe for alle. Man trenger ikke være medlem av golfklubben eller være golfspiller for å bruke Range og øvingsgreenen. 

På range kan man øve på å slå med forskjellige golfkøller eller å putte ballen i golfhullet (koppen). Utstyr til dette leies på Golfkroa. 

I Golfkroa kan du også nyte god mat og drikke alle dager. Her serverer de biffsnadder, hamburgertallerken, pizza, vårruller, pølser, nystekte vafler og is. Pss.. Vi anbefaler vårrullene som er helt nydelige og laget lokalt.

Priser:
25 stk baller range: 20 kroner
1 kølle: 40 kroner
Golfbag med køllesett: 180 kroner
Golftralle: 30 kroner
Golfbil: 200 kroner (9 hull), 300 kroner (18 hull)
Greenfee dag: 400 kroner (18 hull)
Greenfee junior: 180 kroner

Åpningstider på kroa:
Mandag - lørdag kl. 10:00-20:00 (kjøkken 14:00-19:00)
Søndag kl. 10:00-18:00 (kjøkken 12:00-17:00)

4. Pirater på avveie i Polar Park

Pirater i Polar Park
Dato: 19. juni - 23. august
Pris: Barn (250,-) Voksne (315,-)

Opplev brunbjørn, ulv, gaupe, elg, hjort, moskus og rein i sine naturlige omgivelser i verdens nordligste dyrepark. Polar Park har åpent fra klokken 10:00 til 21:00 hele sommeren. I tillegg kan du være med å mate dyrene i foringsrunden klokken 18:00.

Det ryktes også om to pirater på avveie i dyreparken. Bli med på en musikalsk og rampete piratforestilling der publikum blir servert sjørøverskole, spisekonkurranse, sverdkamp og mye mer! Forestillinger hver dag kl. 16:00 i perioden 2.-8. august. 

Finn ut mer om Knuff og Klem

5. SommerNarvik 2021

Sommerkonsert i Narvik

Foto: Narvik kommune / Josu Media

Dato: 21. juni - 15. august
Pris: Gratis

Fra 21. juni til 15. august skal hele Narvik fylles med aktivitet og gode opplevelser for store og små. Det er satt opp utescenter i Bjerkvik, Ballangen, Kjøpsvik, og på rådhusplassen i Narvik hvor det vil bli pop-up konserter og ulike aktiviteter. 

Nytt for i år er også på PIR1, ved Narvik Havn. Her finner du Sommer Narviks storstue med tilhørende utetelt og servering, hvor du også kan oppleve flere artister. Det vil også bli arrangert matmarked med matopplevelser av ulikt slag i løpet av juli. 

Vi anbefaler å ta en titt på SommerNarvik sin Facebookside for å holde seg oppdatert på program og aktiviteter hele sommeren! 

Følg SommerNarvik på Facebook
Se den flotte videoen nedenfor fra fjorårets suksess, og lag deg en fin hjemmesommer!