I en verden hvor stadig flere tjenester blir plassert «på hovedkontoret» velger vi nå å gå den andre veien. Det opprettes et eget team på pensjon og forsikring. Oppbemannet av mennesker med høy kunnskap og lokal tilhørighet.

- Vi har solgt pensjon og forsikring i banken lenge. Det er en del av jobben til våre autoriserte finansielle rådgivere. Nå styrker vi vår posisjon i lokalmarkedet i Narvikregionen og Midt-Troms, og oppretter derfor et eget team for pensjon og forsikring, sier Hugo Skog som leder teamet.

Han har fått med seg en gjeng med dyktige folk med bred kompetanse og erfaring. Alle er sertifiserte rådgivere.

  • PH Larsen. Har jobbet med sparing og pensjon i en årrekke, og vår absolutt fremste ekspert på disse områdene.
  • Tone Evenstad. Har totalt 32 år i Sparebanken Narvik. Har solgt forsikringer i årevis – og kan Narvik.
  • Håkon Ystad. Solid utdannet og ambisiøs trønder. Fant kjærligheten med en Narvik-tøtte – og har siden forelsket seg i Narvik.
  • Marielle Løvås. Bred arbeidserfaring – som spenner fra å ha drevet egen virksomhet til regnskapsbyrå.
  • Håvard Bolle. Studenten som måtte bo ett år i Tromsø for å fatte at Narvik er verdens beste plass. Kombinerer økonomistudier med deltidsjobb i banken.

- Jeg kunne nesten ikke vært mer fornøyd. Her har vi en fantastisk kombinasjon av ungdommelig pågangsmot og både formell og levd erfaring, sier Hugo Skog.

Han forteller at den nye satsingen passer som hånd i hanske også med satsingen som er gjort i Midt-Troms. Vi utvider nemlig fra tre til fem kontorer, etter å ha ansatt fire rådgivere på Finnsnes og på Bardufoss.

- Vi ønsker å gi kundene en best mulig opplevelse. Og da er vår filosofi at det beste rådet og det beste tilbudet blir satt sammen av noen som kjenner plassen du bor på, sier Hugo Skog.