Banken ga beskjed til Narvik Turnforening om at de skulle få en overraskelse. De hadde nok en anelse om at det handlet om en sum penger, men beløpet og regien på overrekkelsen hadde de ikke sett for seg. I tillegg ønsket vi å møte representantene fra turnforeningen på deres arena, nemlig i den nye hallen.

Puslebrikkene med pengebeløp på pent innpakket

Vi pakket inn fem puslebrikker som de skulle pusle sammen. Puslespillet symboliserte de mange brikkene som skulle falle på plass for å etablere den nye turnhallen ved Narvik ungdomsskole, et prosjekt som de frivillige kreftene har jobbet intensivt med i over tre år. Oppgaven var å pusle sammen brikkene for så å fjerne arket som skjulte et pengebeløp. Etter å ha avduket de fem brikkene var 500.000 kroner tryllet frem og gleden var enorm.

Puslebrikkene som viser pengebeløp

Det de ikke viste var at vi hadde gjemt den siste brikken. En takknemlig og overveldet Mikael Falch Hope var godt i gang med å fremføre takken for pengesummen da adm.direktør i Sparebanken Narvik Elling Berntsen avbrøt ham. Han påpekte at puslespillet manglet symmetri og dro da frem den siste brikken som ble puslet på plass. Der stod det 500.000 kroner, og millionsummen var et faktum.

Avduking av den siste brikken i puslespillet som viser 500.000 kroner

- Dette hadde vi absolutt ikke drømt om. Pengene kommer virkelig godt med. Vi turte ikke bestille alt turnutstyret på en gang. Vi måtte dele det opp i to for å være sikre på at vi hadde nok penger til å betale. Nå kan vi endelig sette resten i bestilling, sier Hope.

Se video fra overrekkelsen her
 

Som lokalbank er vi opptatt av å være en motor for verdiskapning og utvikling i regionen. Det er kundene som eier oss og de skal få gleden av at overskuddet går tilbake til lokalsamfunnet. Turnhallen vil uten tvil muliggjøre langt bedre tilbud for bredden i idretten, hvor barn og unge spesielt i 2-15 årsalderen vil dra nytte av en fullutstyrt turnhall og treningsmuligheter.

Konseptet gir betydelig økning av hallkapasiteter for innendørsidretten i Narvik, økt standard, bredde i idretten, talentutvikling og flere arrangementer - som igjen skaper større idrettsglede og kan bygge opp under økt bolyst i Narvik.

Sammen skaper vi gode opplevelser!