Det er derfor vi er her! Vi har et eget team som spesialiserer seg på forsikring og pensjon for å gi kundene en best mulig opplevelse.

- Vi har drevet med pensjon og forsikring i banken lenge. Det er en del av hverdagen til alle våre rådgivere, som jobber med kundenes helhetlige økonomi. Vi har et stort team med høy kompetanse og lokal tilhørighet, sier Hugo Skog, som er fagansvarlig for Eika Forsikring i Sparebanken Narvik.

Alle kunder har sin egen rådgiver

Undersøkelser fra Norsk Kundebarometer viser at de fleste av oss foretrekker å snakke med et menneske når de store hendelsene i livet inntreffer. Som kunde hos oss får du tildelt en dyktig rådgiver som bryr seg om deg, og er tilgjengelig for deg. 

Du finner kontaktinformasjon direkte til din rådgiver her.

Flere rådgivningskontor

I tillegg til hovedkontoret i Narvik, har vi nå rådgivningskontor på Finnsnes, Bardufoss, og for næringslivskunder i Harstad. Vi er like mye bankfolk som rådgivere, og vi kjenner lokalmiljøet der våre kunder er. 

Forsikringsteamet

Vi har et dedikert forsikringsteam med høy kompetanse og lang erfaring fra forsikringsbransjen, som er her for å skape trygghet for nye og eksisterende kunder:

  • Tone Evenstad. Sertifisert rådgiver på skade- og personforsikring. Har totalt 34 år i Sparebanken Narvik, og bred erfaring i bransjen.
  • Håkon Ystad. Sertifisert rådgiver på skade- og personforsikring. Solid utdannet og ambisiøs trønder.
  • Dagfinn Eilertsen. Sertifisert rådgiver skadeforsikring. Erfaring fra bransjen og genuint opptatt av å skape gode kundeopplevelser.
  • Benjamin Kristensen. Sertifisert forsikring skade- og personforsikring. Kunnskapsrik og solid erfaring fra bransjen. 
  • Hugo Skog. Salgssjef forsikring skade- og person. Han er på farten over hele regionen fra Lofoten, til Harstad og Narvik. Han jobber spesielt med næringslivskunder og reiser rundt i Nord-Norge.

Har du spørsmål eller ønsker en gjennomgang av dine forsikringer? Ta kontakt med oss.

Trenger du å melde skade? Gjør det digitalt her.