Er du blant dem som tenker at du burde ha tatt en gjennomgang av økonomien? Få luket bort unødvendig kostnader, sjekket at du har de riktige forsikringene, og at du sparer på rett måte? Kanskje er du også en av dem som utsetter det til i morgen – og til dagen etter der?

Det er helt naturlig, og du er ikke alene.

Det er derfor vi er her. Det er lettere å sette seg ned sammen med noen, og gå gjennom alt det du har tenkt på en stund. 

Personlig har jeg hatt en slik avtale med min rådgiver i banken i mange år - lenge før jeg begynte å jobbe i banken. En fast årlig avtale. Akkurat sånn som du har hos tannlegen - eller hos frisøren. For min del - som liker nyttårsforsetter - så var det helt perfekt å ha denne avtalen i januar. For andre så vil det kanskje være mer naturlig å ta det som en del av vårrengjøringa.
Det er på denne tida vi har lyst til å kose oss ute, reise på ferie, realisere byggeprosjektet hjemme eller på hytta. Hva kan være bedre enn å starte den fine, lyse tida med god kontroll og hvilepuls i økonomien?
Norges Bank satte nylig opp styringsrenta til 0,75 prosent, og anslår også at boliglånsrentene i Norge vil stige til rundt 4 prosent i 2025. Også priser på drivstoff, strøm og matvarer kan stige mer, og det vil merkes på lommeboka. Derfor er det ekstra viktig å få luket bort unødvendige kostnader og skape rom for alt som kan spire og gro av planer og drømmer fremover. 

Hverdagsøkonomien, lån, forsikringer, sparing i bank eller fond, og pensjon er noen av tingene du kan prate med rådgiveren din om.

I Sparebanken Narvik er vi opptatt av den personlige rådgivninga. Rådgiverne i banken har spisskompetanse innen alle områdene som berører din økonomi, og vi kan sette oss ned sammen og hjelpe deg med å lage en plan.
Rådgivere i Sparebanken Narvik
Denne gjengen er klare til å ta i mot deg, og vi er opptatt av vil møte deg der du ønsker å møte oss. Om det er på telefon, på Teams eller med et fysisk møte i banken.

Snakk med oss, så hjelper vi deg :)