Én av dem er bedriftsrådgiver Knut Sandberg (53). Han kommer fra DNB, hvor han har jobbet siden 1999, og de siste 15 årene ved kontoret i Narvik. Nå er han strålende fornøyd med å ha kommet inn i et nytt arbeidsmiljø.

Knut Sandberg

 

  • Jeg jobbet på et kontor med få ansatte, så den største forskjellen er det å få jobbe i et miljø med så mange ansatte som i Sparebanken Narvik, sier Knut.

 

Han opplever at kundene er glade for at banken er tilstede i lokalsamfunnet.

 

  • Vi i banken er flinke til å snakke om akkurat det, men jeg opplever at det ikke bare er vi som jobber her som er glade for det. Kundene setter stor pris på at vi er her, og at de har en bank de kan oppsøke. Og for meg som er veldig glad i mennesker, og trives godt ute blant kundene, passer det perfekt, sier han.

 Linn Thomassen (35)
er ansatt som kundebehandler i bankens kundesenter med arbeidssted Bjerkvik, og har et engasjement i banken bak seg. Hun merker også godt at kundene er opptatt av å ha en bank i lokalmiljøet.

Linn Therese Thomassen

  • Jeg opplever å få mye skryt av måten vi bidrar på i lokalsamfunnet. Folk setter stor pris på at vi støtter opp om ulike aktiviteter i deres nærmiljø, og det er artig å få så mange fine tilbakemeldinger, sier hun.

 

Som kundebehandler er hun i nærkontakt med kundene hver dag, noe hun setter stor pris på.

 

  • Jeg liker å jobbe med mennesker, så dette er virkelig en jobb som passer meg perfekt. Vi er ikke så mange ansatte på kontoret i Bjerkvik, så man får god kontakt med kundene som er innom.

 

Line Sundby Johansen (34) fikk seg sommerjobb i banken rett etter ferdig utdanning. Siden har hun jobbet på engasjement, før hun nå er ansatt i fast stilling som kundebehandler.

Line Sundby Johansen

  • Jeg jobbet i serviceyrker ved siden av studiene også, så dette er en jobb som virkelig passer meg. Vi har mange kunder innom, og jeg har aldri dager som er helt like. Jeg er typen som heller vil ha for mye å gjøre enn for lite, sier Line.

 

Line er narvikjente, og klarer ikke helt å se for seg å bo noe annet sted.

 

  • Jeg er veldig hjemmekjær. Det må jeg bare innrømme. Jeg stortrives i byen, og i en jobb hvor jeg hver dag møter mange koselige kunder.